Wie ben ik

Mijn foto
Vragender, Achterhoek, Netherlands
Ik ben 67 jaar; vrouw van wim, moeder van 4, en van 4 schone kinderen, oma van 5. Wij wonen in de Achterhoek op het platteland. Kleuren brengen fleur in mijn leven. Werken met lapjes en verf is een bijna dagelijkse bezigheid. Reizen doen we ook met veel plezier

maandag 2 juni 2014

Appeltern

Zondag naar Appeltern geweest. Prachtige dag, leuke tentoonstelling in een werkelijk prachtige omgeving.

Lopend van quilt naar quilt veel ideeën opgedaan voor onze tuin, je zou opnieuw willen beginnen. Veel leuke natuurlijke oplossingen, veel insectentorens bijvoorbeeld. Gekke grapjes en prachtige verweerde beelden en houten voorwerpen.

We waren er nooit eerder geweest en nu mijn kleine bescheiden quilt er hing, was dat een goede reden om te gaan. Mijn quilt (rechtsboven) Achterhoeks landschap hing naast een quilt "parel van de Vecht""
Ik had de uitdaging van Marijke van Welzen aangenomen om haar kunstwerken te zoeken door de tentoonstelling heen en te fotograferen. Helaas heb ik maar 6 van de 7 werken kunnen vinden. De jas die jullie in de collage zien staan, is mijn absolute favoriet. Zou ik zo in willen weglopen.

Ik heb daarnaast ook quilts van bekenden gezien van Hannie, van Lisette, van Jo.
En laatst but not least : ik heb een oplossing voor mijn oude schoenen.

3 opmerkingen:

meta zei

Leuk he, die schoenen!

Hannie de Beer zei

Was zeker een pracht locatie, de tuinen en die kleurige quilts! Ik heb jou werk natuurlijk ook bewonderd. Mijn quilt hing nogal achterin het park ,in een heel klein tuinhuisje.

Anita zei

Wat is Appeltern toch altijd mooi, zo jammer dat ik niet heen kon, de auto was stuk en Fred kon me niet helpen want die zat in Duitsland. Hoop dat ze het nog eens gaan doen.

Zoeken in deze blog