Wie ben ik

Mijn foto
Vragender, Achterhoek, Netherlands
Ik ben 67 jaar; vrouw van wim, moeder van 4, en van 4 schone kinderen, oma van 5. Wij wonen in de Achterhoek op het platteland. Kleuren brengen fleur in mijn leven. Werken met lapjes en verf is een bijna dagelijkse bezigheid. Reizen doen we ook met veel plezier

zondag 7 september 2014

De tentoonstelling als afsluiting

De Quilten Speciaal cursus is afgelopen en als afsluiting hangen we met alle deelnemers op de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde vanaf donderdag tot dinsdag a.s. in Arnhem. Dit is  mijn quilt, die daar open in de ruimte hangt.De tentoonstelling is prachtig opgebouwd, de quilts hangen mooi. De quilts van onze Quilten Speciaalgroep hangen midden in de kerk op de verhoging, Iedere quilt heeft haar eigen wand. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Donderdag tussen de middag is met 3 docenten de werkstukken bekeken en hebben wij nog feedback gekregen . Zeer waardevol.
Iedere dag is er iemand van de groep bij om toelichting te geven op het maakproces, de cursus en het leerproces.   Dus kom langs

Zelf ben ik gisteren angel (gastvrouw) geweest. Heel leuk om te doen.

In een volgend bericht zal ik meer vertellen over mijn quilt en hoe ik het gemaakt heb.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Het is zeker een prachtig eindwerkstuk! Helemaal jou stijl, door het transparante. Fijn, dat ik het in 't echt kon zien!

Janny de Roo zei

Ik ben niet in staat om er dit jaar naar toe te gaan. Hoop op veel foto's op het net. Jouw werkstuk ziet er bijzonder en mooi uit Liesbeth.

Anita zei

Wat fijn Liesbeth dat ik op deze manier toch je werkstuk kan zien, hoop dat je naar de fibelmaildag komt en het mee wil nemen. Dan kan ik het in het echt bewonderen. Kon niet de moed opbrengen om naar Arnhem te gaan. Schoonmoeder is overl;eden en ouders zijn aan het kwakkelen.

els zei

Ik heb het in het echt al mogen bewonderen, maar kan er nu weer van genieten. Prachtig werkstuk Liesbeth.

Quibi zei

Wat een prachtige quilt heb je gemaakt! En wat leuk om dan tijdens de Quiltexpositie te mogen 'hangen'.

Jo Huijsman zei

Geweldig resultaat Liesbeth. Ik vind het een quilt waar ik je helemaal herken.

Jo Huijsman zei

oeps, het moet zijn IN herken.

Zoeken in deze blog